- , - и ДПС се разбраха за дерогацията -

...
 - , - и ДПС се разбраха за дерогацията -
Коментари Харесай

ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС се разбраха за дерогацията

" - ", - и ДПС се схванаха за дерогацията - на 1 март 2024 година тя ще отпадне, а от 1 януари 2024 година ще отпаднат квотите за експорт. Това обявиха представители на парламентарните групи пред публицистите в Народното събрание. 

" Вносителите на двата законопроекта за Лукойл обявиха документално, че ги отдръпват. С решение на Народното събрание това би трябвало да стане факт. Днес следобяд ще бъде направен общ законопроект за преустановяване на дерогацията, който ще повтаря това, което знаете. Дерогацията се приключва от 1 март 2024 година, а от 1 януари се приключва износът. Трябва да забележим по какъв начин да разпишем текстовете, коирто касят проверката, която Агенция " Митници " би трябвало да направи ", съобщи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на от. 

Той добави, че всички вършат крачка обратно, с цел да може да върви страната. 

Радваме се, че разсъдъкът надви и в Народно събрание ще бъде импортиран взаимен законопроект, койти е в полза на обществото и българския консуматор, съобщи депутатът от ПП-ДБ Венко Сабрутев. 

" Ние също приветстваме общия законопроект. Радваме се че сътрудниците от всички партии стигнаха до това решение. На 1 март дерогацията ще отпадне. Благодарим на ПП-ДБ, тъй като стигнаха до извода от нужда за анулация на дерогацията. Колегите имаха друго виждане. От 1 януари отпадат квотите за експорт, от 1 март отпада дерогацията ", изясни Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по от -. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР